Zakenkantoor De Vry: uw partner voor vastgoed en bankzaken

Uw diensten handig gebundeld

U hebt al honderd en een dingen aan uw hoofd. Dan wilt u niet van de ene instantie naar de andere sjezen. Zakenkantoor De Vry biedt u de ideale oplossing. Wij zijn uw makelaar, bankier, landmeter en verzekeraar ineen! Advies nodig voor de lening van uw woning? Op zoek naar dat ideale huis? Of een verzekeraar om de inboedel veilig te stellen? Zakenkantoor De Vry pakt al uw besognes aan. Wij zijn niet alleen een Centea-filiaal voor al uw bankverrichtingen, we doen zoveel meer voor u.

 

Uw droomhuis in Oostmalle

Verliefd op de streek rond Oostmalle, met haar kastelen en lommerrijke bossen? Makelaar De Vry helpt u aan de woning van uw dromen in deze prachtige regio. Of u nu grond zoekt, een garage of een woning, wij vinden de perfecte oplossing voor u. Wilt u een appartement kopen? Of bent u op zoek naar een kantoorgebouw of magazijn om te huren? Wij kennen de streek op onze duim en wijzen u op de mooiste buitenkansjes.

 

 

Uw grond perfect afgemeten

Wij meten uw gronden op en bezorgen u op basis hiervan de plannen voor uw grenserkenning. Hebt u specifieke gegevens nodig om een stedenbouwkundig attest te bekomen? Reken dan op ons deskundig advies en handige landmeterservice.

 

U zit zeker bij ons

Wij verstrekken verzekeringen in alle vormen. Of u nu uw gezin wilt beschermen met een hospitalisatie- of levensverzekering, of een kredietverzekering voor uw bedrijfspand wilt aangaan. Wij overlopen alle opties en premies met u. En adviseren wat voor u voordelig is.

 

Een zakenkantoor waarop u vertrouwt? Dan moet u bij De Vry zijn.

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review